Roadtrip och rekvisitainköp

För en tid sedan vann jag en budgivning på något unikt som jag kommer att använda som fotorekvisita i min studio. När jag hämtade detta vackra Traderafynd så hoppade jag av lycka, det var precis så underbart som jag hoppades på! Fyndet hämtades i fina Ystad där vi även kostade på oss lite shopping och mer rekvisitainköp blev det… Därefter tog vi en tur till Karl-Fredrik på Eklaholm, alltså detta underbara ställe där man kan gå i timmar! 50% på allt i butiken resulterade i en stor strutsfjäder, en fotogenlampa, en gammal trälåda med fack för allt diverse – eller kanske blommor, eller kanske bara vackra saker och så blev det lite annat smått och gott. På vägen hem stannade vi till på Olof Viktors, jag hade lovat mig själv en semla denna helgen och varför då inte passa på att infria löftet just denna dag? Mätta och belåtna begav vi oss hemåt. Önskar er en trevlig kväll! Imorgon kommer bilder på min Traderaskatt.


Så kul att du hittat till min hemsida! Kommentarer välkomnas-

%d bloggare gillar detta: