Barn och familj BLOG

Behind the scenes

Oj vilken helg det varit! Igår arrangerade @blomsterfen växtloppis på Borgeby Slott, en succé som kommer att göras om. Väldigt många besökare och kunder som pratade allt ifrån fotografering, fåglar till ordtavlor (dom har ni inte missat att jag gör väl….?) Idag hade jag säsongens första höstfotografering, världens sötaste lilla tjej Amelie. Hon tittade med sina stora blå ögon, skrattade och gjorde dansmoves när föräldrarna sjöng barnsånger så det ekade i parken. Varför visar jag inte några bilder på Amelies stora fina ögon? Det för att jag kommit överens med hennes föräldrar om att inte publicera ansiktsbilder. Så enkelt är det – om man inte vill att bilder ska användas i min marknadsföring, då avtalar vi om det. Vill man inte att ansiktsbilder ska publiceras, då avtalar vi om det. Vi skriver alltid avtal för er och för min trygghet! Mina urladdade batterier laddades denna söndag av sol, sång, fågelkvitter och skratt i massor. Nu är det dags för soffan.

Du kanske också gillar…

Din kommentar är betydelsefull