2020-06-13
Bröllop

Mikaela och Martin

Mikaela, Martin och deras lilla brudnäbb, dottern Alice.
Bröllopsfotografering skulle ske innan vigseln och brudparet kom tillsammans med sin dotter och Mikaelas mamma Christel till Borgeby Slott. Det var en fantastisk sommardag även om vinden spelade oss ett spratt mellan varven. Då Christel hade lovat att åka till kyrkan tidigare så blev det fotografen som agerade taxi till kyrkan och det gick hur bra som helst, även om Mikaela hade stålringar i sin vackra klänning som fick tryckas in på bästa sätt. Barsebäcks Kyrka tog vid det tillfället emot färre gäster pga pandemin, men vigseln var fantastiskt vacker och prästen Eva Heide briljerade som vanligt.
Superkreativ fotografering!!! Trevligt bemötande och proffsig attityd.
Thomas Nilsson (pappa till bruden)
Vill du se fler av mina bilder

Liknande bloginlägg

Tillbaka till bloggen
Libratica.dev
chevron-down
0
Kundkorgen
Kundkorgen är tomTillbaka till butiken