2021-08-09
Bilar

Vintage och coola ekipage på Borgeby Slott 15/8

Söndagen den 15/8 arrangerar dessa sköna bönor swapmeet på Borgeby Slott. Jag kommer att finnas på plats hela dagen för er som kommer på träffen och vill föreviga ert ekipage. Passa på att svida er i snyggaste stassen och putsa kromet! 📸

Så här skriver dom i eventet:
"Behöver du rensa i garaget för att få plats med nya grejer? Slå två flugor i en smäll! Kom och sälj dina prylar eller köp det du saknar! Även säljare med vintagegrejer/kläder är välkomna, då i "rätt" stil och inte nyare än 70-tal. Vissa reprogrejer är välkomna. Under dagen håller slottsrestaurangen grillarna tända och säljer mat, slottscaféet öppet där det serveras fika och lättare lunch. Vi följer FHM's rekommendationer, håll avstånd (oavsett om du är vaccinerad eller inte!) Hjärtligt välkomna och ta med er både fint väder och ett glatt humör!"

Vill du se fler av mina bilder

Liknande bloginlägg

Tillbaka till bloggen
Libratica.dev
chevron-down
0
Kundkorgen
Kundkorgen är tomTillbaka till butiken