2021-08-19
Bröllop

Rek inför bröllopsfotografering på Marsvinsholms Slott

Inför en bröllopsfotografering besöker jag alltid platsen för fest och vigsel en tid innan den stora dagen. Jag målar upp en bild över var de vackraste bilderna kan tas, ser hur solen står och var skuggorna finns. Just skugga är något av det mest väsentliga för att bilden ska bli precis som jag vill, solen är såklart väldigt trevlig - men det kan lätt bli skarpt ljus och det gillas inte. Idag besökte jag Marsvinsholms Slott i väldigt skiftande väder - men hjälp så vackert det är där! Själva slottet är privat, men jag kunde med tillstånd ströva runt i parken och hitta de bästa vinklarna. Jag passade på att ta detaljbilder också, för detaljer av miljön så som rostiga bouleklot, tegelväggar och annat runt omkring är inte vad jag fokuserar på när det är bröllopsdags. På lördag ligger fokus helt och hållet på brudparet Linda och Johannes.
Vill du se fler av mina bilder

Liknande bloginlägg

Tillbaka till bloggen
Libratica.dev
chevron-down
0
Kundkorgen
Kundkorgen är tomTillbaka till butiken