2021-08-29
Bilar, Landskap, krom och annat

Tisdagsträff på Borgeby Slott

Så länge vädret tillåter kommer Borgeby Slott att anordna tisdagsträffar med fordon av diverse slag. Här kan ni se några av bilderna jag tog i tisdags. Vill du har några häftiga bilder på just ditt fordon? Tveka inte att höra av dig! Antingen tar jag bilderna när du besöker en tisdagsträff, eller så tar jag bilderna på din skönhet där den förvaras så att du slipper ta med dig dammvippan och putstrasan. De bästa bilderna är i solnedgång så passa på att boka in en fotografering i september när vi fortfarande kan njuta av det fina kvällsljuset!

Ett hett tips är att ge bort ett presentkort på fotografering, det kommer ju både Fars Dag och jul....
Vill du se fler av mina bilder

Liknande bloginlägg

Tillbaka till bloggen
Libratica.dev
chevron-down
0
Kundkorgen
Kundkorgen är tomTillbaka till butiken