Vänligen betala angivet belopp via swish nr 123 071 2588 alternativt bg 674-6572 senast tre dagar före bokat fotograferingstillfälle. Om fotograferingen ej kan utföras pga sjukdom bokas tiden om till annat datum.

Tips inför er fotografering:

Kläder – vad ska vi ha på oss?
Pastell och naturfärger blir väldigt fint på bild. Tänk gärna färgmatchning så långt det går. Undvik helst kläder med mycket mönster och gälla färger. Men, trots allt så är det viktigaste att ni känner er bekväma!

Väder – vi har bokat utomhusfotografering. Vad gör vi om det är dåligt väder?
Vid uselt väder, det vill säga kraftigt regn eller storm finns min studio att tillgå, alternativt bokar vi om till annat datum.

Förberedelser – hur kan vi förbereda oss?
Prata gärna med barnen om att ni ska göra något roligt, berätta att ni ska träffa fotograf Jessica och om vad som ska hända. Försök se till att barnen är mätta och nöjda. Ta gärna med ett gosedjur, någon leksak och eventuellt ett ombyte om olyckan skulle vara framme. Ibland kan det även vara bra att packa ner några kex, frukt och lite dricka. Många barn är blyga och kan ta lite tid på sig att ”släppa sargen”. Bli inte stressade, irriterade eller nervösa om barnet inte vill vara med på bild, det brukar lossna efter en stund. För mig är det viktigt att både barn och vuxna känner sig trygga, därför leker vi fram leenden och skratt. Jag anpassar mig efter barnen och deras takt. Om det mot förmodan inte alls skulle fungera att fotografera, då bokar vi om.

Framför kameran – hur går det till?
Under fotograferingen kommer jag att hjälpa till med positioner, hållning mm. Om jag inte säger något eller ber er göra något särskilt så är det för att jag tycker ni gör alldeles rätt! Jag kommer att prata med er under hela fotograferingen så att ni skall känna er helt bekväma med det vi gör, bilderna ska vara avslappnade och naturliga. Barnen brukar vara väldigt nyfikna på bilderna i kameran, därför visar jag bilder mellan varven så att ni ser att det blir bra.

 

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar
Studio By Lingerts
0708-988000