Grattis till ert stundande bröllop!

Det är en mycket spännande tid som väntar, ni ska skapa en dag som ni för alltid kommer att minnas. Ni har många val att göra, många beslut som ska tas. Att välja och boka rätt bröllopsfotograf kan vara svårt i den bröllopsfotografdjungel som råder. Att hitta en fotograf som stämmer in med era önskemål vad gäller stil, pris och inte minst kemin när vi väl träffas. Känner ni efter att ha läst igenom min sida att ni vill prata igenom era idéer och önskemål innan ni bokar så föreslår jag att vi träffas och diskuterar ett eventuellt upplägg.  Jag älskar att fotografera bröllop och jag hoppas att få äran att föreviga er kärlek till varandra.

Pre wedding shoot och möte

Ungefär en månad före den stora dagen ses vi för en provfotografering så att ni får känna av hur det är att stå framför min kamera. Vi kombinerar provfotograferingen med ett möte där vi går igenom schema och detaljer. Bilderna från provfotograferingen ingår.

Så här jobbar jag

Efter en första kontakt via mail eller telefon bokar vi in ett förutsättningslöst möte, i en så avslappnad miljö som möjligt. Ni berättar för mig era idéer och önskemål och jag berättar om hur jag brukar jobba.  Varje möte vi har kommer att väcka nya tankar och nya frågor, vi diskuterar fram lösningar tillsammans. Om jag efter vårt första möte övertygat er om att jag är den rätta fotografen, då tar vi vårt samarbete vidare. 


OM vi klickar så tackar jag för förtroendet och skickar några dagar senare ett avtal som sammanfattar det vi kommit överens om. Tillsammans med avtalet får ni även en faktura som avser bokningsavgift, när bokningsavgiften är betald så är jag bokad som er fotograf på ert bröllop!

Var kan jag ta de bästa bilderna?

Några veckor innan det är dags för ert bröllop åker jag till den utvalda platsen för porträttfotografering. Var kan jag få till de där bilderna som just ni så gärna vill ha? Hur står solen? Var finns skugga? Vackra träd? Spännande tegelväggar? När den stora dagen kommer har jag bilderna klara för mig i mitt huvud.

Er stora dag!

Under vigseln försöker jag göra mig så osynlig som möjligt. Jag rör mig långsamt, fotograferar mest under ingång, ringväxling, kyss och utgång. Det förekommer aldrig att jag går in bakom prästen/vigselförrättaren, jag använder endast naturligt ljus.  Med två kameror, dubbla minneskort, smygvänliga skor och diskret klädsel är jag redo att möta dagen. Jag har ett detaljerat schema med tidpunkter och även en plan B om vädrets makter har andra planer. Ju tidigare ni har möjlighet att informera prästen/vigselförrättaren om att en anlitad fotograf kommer att vara på plats, desto bättre är det.