Grattis till ert stundande bröllop!

 

PRISINFORMATION OCH BOKNING

 

För att göra det så enkelt som möjligt för er så har jag satt ihop tre färdiga paket. Unika lösningar skapar vi tillsammans!

 

Safir Detta ingår i Safir:

Ungefär 4 timmars fotografering

 

Porträttsession

Vigsel 

Gratulationer

 

Alla bilder från provfotografering och bröllop levereras i högupplöst format via länk till ett privat webgalleri

 

Fri användningsrätt av bilderna för privat bruk

 

Fri support före och under bröllopsdagen

 

9.400kr 

 

Rubin 

 

 

Detta ingår i Rubin:

Ungefär 6 timmars fotografering

 

Porträttsession

Vigsel

Gratulationer

Mingel

Detaljer i festlokalen

 

 

Alla bilder från provfotografering och bröllop levereras i högupplöst format via länk till ett privat galleri

 

Fri användningsrätt av bilderna för privat bruk

 

Fri support före och under bröllopsdagen

 

13.800kr

 

Smaragd

 

 

Detta ingår i Smaragd:

Ungefär 10 timmars fotografering

Porträttsession

  • Vigsel
  • Gratulationer

Mingel

Detaljer i festlokalen

 Förutom ovanstående kan ni välja om ni önskar att jag är med och dokumenterar förberedelser, eller om ni önskar att jag stannar kvar under middagen och fotograferar de traditionella talen och bröllopsdansen.

Alla bilder från provfotografering och bröllop levereras i högupplöst format via länk till ett privat galleri

Fri användningsrätt av bilderna för privat bruk

Fri support före och under bröllopsdagen


22.000kr

Vad kan ni som brudpar förvänta er av mig?

Fri support

Det är många frågor och funderingar som dyker upp under resans gång. Ni har fri support – jag är endast ett e-mail eller samtal bort.

 

Provfotografering och bröllopsmöte

Ca en månad före den stora dagen bokar vi in en provfotografering så att ni får känna av hur det är att stå framför min kamera. Vi kombinerar provfotograferingen med en pratstund där vi går igenom schema och detaljer. Bilderna från provfotograferingen ingår.

 

Utvalda platser

Innan den stora dagen ”rekar” jag alltid platsen för porträttfotograferingen. Hur står solen vid tidpunkten för fotograferingen? Om det regnar, finns det något stort träd? Skugga?

 

Regn, storm eller hagel

Vid mycket dåligt väder finns det möjlighet till porträttfotografering i min studio på Borgeby Slott. Det kan vara bra att införskaffa fina paraplyer att ta med vid lite duggregn, paraply kan även vara användbart vid gassande sol.

 

Vigsel

Under vigseln försöker jag göra mig så osynlig som möjligt. Jag rör mig långsamt, fotograferar mest under ingång, när det sjungs en psalm, ringväxling, kyss och utgång. Det förekommer aldrig att jag går in bakom prästen/vigselförrättaren. Ju tidigare ni har möjlighet att informera prästen/vigselförrättaren om att en anlitad fotograf kommer att vara på plats, desto bättre är det.

 

Klädsel

Under fotografering, vigsel och mottagning klär jag mig diskret och enligt dresscode om det finns.

 

Mat

När gästerna äter passar jag också på ladda med energi.

Jag tackar oftast inte nej till en matbit, att fotografera ett bröllop tar mycket energi. Om ni vill bjuda mig på mat så blir jag glad, men att ta med egen mat fungerar såklart också. Det som känns bäst för er! Då det brukar hända många roliga saker under middagen så är det en fördel om jag kan äta någonstans i festlokalen. Jag vill inte missa något!

 

Hur många bilder får vi?

Ni får alla bilder som blivit bra och som tillför det där lilla extra till minnesbanken om er dag. Jag gallrar bort bilder som är väldigt lika varandra, bilder där någon blinkar, gäspar eller gör någon oangenäm grimas. Jag tar otroligt många bilder under ett bröllop just för att kunna gallra ordentligt. Ett bröllop på 8 timmar brukar resultera i 800-1000 bilder.

 

När får vi bilderna?

Dagen efter er stora dag skickar jag några bilder till er, jag plockar några russin ur den stora kakan som ni direkt kan visa nära och kära. Ungefär 6 veckor senare skickar jag resterande bilder via en länk till just ert privata galleri. 

 

Vad händer om din kamera går sönder under bröllopet?

Jag använder mig alltid av två kameror. I varje kamera finns dubbla minneskort, varav det ena fungerar som direkt back up. Extra batteri packas också med. När jag kommer hem till kontoret laddar jag in bilderna i datorn och gör ytterligare en backup till en extern hårddisk.

 

Om du blir sjuk?

Det ska oerhört mycket till för att jag inte ska kunna utföra mitt uppdrag. Men, om jag på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris inte kan närvara på utsatt datum kommer jag självklart att göra mitt yttersta för att hitta en vikarierande fotograf.

Vi känner oss lite osäkra, kan vi träffas innan vi bokar dig?

Självklart, jag träffar er gärna!! 


Övrigt

Innehar F-skattsedel.

Medlem i Svenska Fotografers Förbund