Stort grattis till ert

Bröllop

Grattis till ert stundande bröllop!

Det är en mycket spännande tid som väntar, ni ska skapa en dag som ni för alltid kommer att minnas. Ni har många val att göra, många beslut som ska tas. Att välja och boka rätt bröllopsfotograf kan vara svårt i den djungel av bröllopsfotografer som råder. Målet för er är att hitta en fotograf som stämmer in med era önskemål vad gäller stil och pris. Något som även är mycket värdefullt är att ni efter första samtal, eller första möte med fotografen känner att kemin stämmer och att ni är i trygga händer. Känner ni efter att ha läst igenom min sida att ni vill prata igenom era idéer och önskemål innan ni bokar så föreslår jag att vi träffas och diskuterar ett eventuellt upplägg.  Jag älskar att fotografera bröllop och jag hoppas att få äran att föreviga er kärlek till varandra. Att bli utvald att vara ett brudpars fotograf är en stor ära. Om ni väljer att anlita mig som er fotograf så lovar jag er att ni får ett helhetskoncept där inget lämnas åt slumpen.
Ingår alltid
Gratis bröllopskonsultation
Förberedande möte
Min kreativitet och stora engagemang
Mina förberedelser och planering
Schema för dagen
Fri support
Rekognosering av vigsel- och festplats
Porträtt - 1,5 timme
Porträttfotografering
Vigsel
Gratulationer
ca 60st högupplösta digitala bildfiler
Kan endast bokas 2mån i förväg
4.995kr
Halvdag - 4 timmar
Porträttfotografering
Vigsel
Gratulationer
Mingel
ca 180st högupplösta digitala bildfiler
9.995kr
Heldag 4 timmarspaket + tillval och extra bilder
Välj till fotografering av förberedelser
Välj till fotografering av middag
Välj till fotografering av fest
ca 200st högupplösta bildfiler
Enligt offert
Bra att veta inför fotograferingen
Gratis bröllopskonsultation
Efter en första kontakt via mail eller telefon bokar vi in ett förutsättningslöst möte, i en så avslappnad miljö som möjligt. Ni berättar för mig era idéer och önskemål och jag berättar om hur jag brukar jobba.  Varje möte vi har kommer att väcka nya tankar och nya frågor, vi diskuterar fram lösningar tillsammans. Om jag efter vårt första möte övertygat er om att jag är den rätta fotografen, då tar vi vårt samarbete vidare.  Om vi klickar så tackar jag för förtroendet och skickar några dagar senare ett avtal som sammanfattar det vi kommit överens om. Tillsammans med avtalet får ni även en faktura som avser bokningsavgift, när bokningsavgiften är betald så är jag bokad som er fotograf på ert bröllop!
Möte och en stunds provfotografering
Ca en månad före den stora dagen bokar vi in ett möte där vi går igenom schema och detaljer. En stunds *provfotografering ingår så att ni får känna av hur det är att stå framför min kamera. *Provfotografering ingår vid bokning av 6 timmar och uppåt
Rekognosering
Några veckor innan det är dags för ert bröllop åker jag till den utvalda platsen för porträttfotografering. Var kan jag få till de där bilderna som just ni så gärna vill ha? Hur står solen? Var finns skugga? Vackra träd? Spännande tegelväggar? När den stora dagen kommer har jag bilderna klara för mig i mitt huvud.
Regn, storm eller hagel
Vid mycket dåligt väder finns det möjlighet till porträttfotografering i min studio på Borgeby Slott. Det kan vara bra att införskaffa fina paraplyer att ta med vid lite duggregn, paraply kan även vara användbart vid gassande sol.
Vigsel
Under vigseln försöker jag göra mig så osynlig som möjligt. Jag rör mig långsamt, fotograferar mest under ingång, när det sjungs en psalm, ringväxling, kyss och utgång. Det förekommer aldrig att jag går in bakom prästen/vigselförrättaren. Ju tidigare ni har möjlighet att informera prästen/vigselförrättaren om att en anlitad fotograf kommer att vara på plats, desto bättre är det.
Klädsel
Under fotografering, vigsel och mottagning klär jag mig diskret och enligt dresscode om det finns.
Mat
Om ni bokat mig för 10 timmar så är jag förmodligen med under middagen. När gästerna äter passar jag också på ladda med energi. Jag tackar oftast inte nej till en matbit, att fotografera ett bröllop tar mycket energi. Om ni vill bjuda mig på mat så blir jag glad, men att ta med egen mat fungerar såklart också. Det som känns bäst för er! Då det brukar hända många roliga saker under middagen så är det en fördel om jag kan äta någonstans i festlokalen. Jag vill inte missa något!
Varför får vi inte alla bilderna?
Därför att ni har ingen glädje av bilder som påminner om varandra, eller bilder där någon gör en oangenäm grimas eller blinkar. Jag vill att ni ska minnas er dag med hjälp av de allra bästa bilderna jag kan ge er! Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna i portfolio och till egen marknadsföring om inget annat skriftligt avtalas.
När får vi bilderna?
Inom ett par dagar efter ert bröllop skickar jag några bilder till er, jag plockar några russin ur den stora kakan som ni direkt kan visa nära och kära. Inom 2-6 veckor skickar jag resterande bilder via en länk till just ert privata galleri. 
Vad händer om din kamera går sönder under vårt bröllop?
Jag använder mig alltid av två kameror. I varje kamera finns dubbla minneskort, varav det ena fungerar som direkt back up. Extra batteri packas också med. När jag kommer hem till kontoret laddar jag in bilderna i datorn och gör ytterligare en backup till en extern hårddisk.
Vad händer om du blir sjuk?
Det ska oerhört mycket till för att jag inte ska kunna utföra mitt uppdrag. Men, om jag på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris inte kan närvara på utsatt datum kommer jag självklart att göra mitt yttersta för att hitta en vikarierande fotograf.
Kan vi ses för ett förutsättningslöst möte?
Självklart - jag träffar er gärna!
Fri support
Det är många frågor och funderingar som dyker upp under resans gång. Ni har fri support – jag är endast ett e-mail eller samtal bort.
Bokningsavgift
Bokningsavgift betalas i samband med bokningstillfället enligt instruktioner i bokningsbekräftelsen. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle.
En fri ombokning
Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle.
Bokningsförfrågan
Libratica.dev
chevron-down
0
Kundkorgen
Kundkorgen är tomTillbaka till butiken