Bilder från hopptävlingen https://bylingerts.pixieset.com/dagstorp/
Bilder från hopptävlingen https://bylingerts.pixieset.com/dagstorp/
2021-01-16
 | 
Bröllop

Nellie och David

Allt började med ett äpple.....
Nellie, David och sonen William besökte mig under Borgeby Slotts fest- och bröllopsdag hösten 2020. Bröllopet var planerat till den 15/5 2021 och festen skulle hållas på Borgeby Slott. Vi pratade en stund och precis när dom är på väg att gå så hör jag William viska till David "pappa - titta äpplet"! På mitt bord låg ett alldeles nyplockat Ingridmarie-äpple från trädgården. William fick äpplet och sedan den dagen så är jag Jessica med äpplet. I december 2020 fick jag ett samtal från David, "jo det är så att Nellie har blivit gravid"... Dom undrade om jag kunde tänka mig att fotografera dom den 16 januari istället för den 15 maj? Ja, januari är inte någon högsäsong för bröllop så självklart kunde jag det! Från förberedelser hos Salong Sigill till påklädning, first look, porträttfotografering, vigsel och eldshow. En heldag med ett underbart par! Med sin allra närmaste familj, jag och vigselförrättaren fick Nellie och David varandra på Flädie Mat & Vingård en kall vinterdag. Nellie hade sedan ett tag tillbaka informerat mig om att en eldshow skulle hållas och överraskningen för David och gästerna var total!

Bästa Jessica!

Vi sitter här tillsammans i soffan och tittar på bilderna och minns dagen. Vad härligt att du lyckats fånga dessa fina ögonblick på bild! Vi ser fram emot resten av bilderna och är redan så himla nöjda med din insats! Vi är så tacksamma!!

Vi fick din fina hälsning och satt med lyckliga tårar i ögonen, det var fina ord från dig och vi är så himla glada över att du var med på vårt bröllop!

Kramar
Nellie och David
Vill du se fler av mina bilder

Liknande bloginlägg

Tillbaka till bloggen
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up