2022-11-27

GRATIS JULKORTSFOTOGRAFERING

I år hittar ni julstudion i den mysiga logen, redo för att ta emot både stora och små. Med halmbalar, julgranar, julklappar, snö, kälke och fäll så lovar jag julstämning extra allt. Julfotograferingen kommer att ske under Borgeby Slotts julmarknad där hantverk, marknadsstånd och mathantverk står uppdukat för er. I parken arrangeras det ponnyridning, Skånes Caroliner skjuter salut och det serveras brända mandlar och glögg på olika ställen. Style Dance Studio bjuder på en sprakande dansshow och bjuder upp till dans kring granen.

För att så många som möjligt ska hinna bli fotograferade så kommer vi att ha drop-in med 10 minuters fotografering! Vänligen kom förberedda och låt någon annan hålla jackorna under tiden ni blir fotograferade. Ni väljer själva vad barnen har för kläder på sig. Det kan vara matchande jultröjor, likadana skjortor, tomtedräkt eller varför inte pepparkaksgubbe. Dock rekommenderar jag att ni undviker stormönstrat, eller kläder med tryck. Om det är två eller fler barn som ska fotograferas tillsammans så försök tänka färgmatchning så långt det går. Beige och natur blir väldigt vackert mot det juligt röda.

Bilderna levereras inom en vecka efter fotograferingen via länk till ett privat galleri där ni sedan ges möjlighet att köpa de bilder ni önskar (245kr/st). Här kommer ni även att kunna beställa färdiga julkort designade av mig.

Så klä er julfina och ta på tomteluvorna!

Om ni önskar längre fotograferingstid med lugnare tempo så finns några bokningsbara tider 19-20/11 samt 3/12.

 

Datum: 2022-11-27
Tid: 11:00-12:00
Boka julkortsfotografering
Tillbaka till På gång
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up