BLOG

Fina ord från Yoga Wahl

En gråmulen dag när modet sviker, självkänslan tryter och en betungande pandemi skapar hål i kalendern, då går det inte med ord att beskriva den tacksamhet ett mail från en nöjd kund betyder. Tack Åsa för dina fina ord!

”Jag behövde foto till min hemsida och andra sociala medier i marknadsförings syfte. Jessica kom under en regisserad yoga klass med inbjudna yogisar, för att fånga olika ögonblick av yoga på foto. Jessica smög mjukt runt i studion utan att jag kände mig iakttagen. När vi tog enskilda foto på mig, lyssnade Jessica in mig och mina behov, vad jag ville förmedla med fotona. Jag är fantastiskt nöjd med bilderna, som jag snabbt fick skickade till mig, redigerade och klara att använda. Jessica hjälpte mig att kunna skapa den hemsida med mina egna foto som jag drömt om”
Åsa wahl, studio yoga wahl 

Du kanske också gillar…

Din kommentar är betydelsefull