BLOG

Han står därborta i blöja och hatt

Jag sitter i lugn och ro i mitten av en bänkrad i kyrkan, de små barnen i barnkören sjunger så fint att jag blir rörd och ler lite för mig själv, jag är fullständigt avslappnad. NEEEEEEJ! Jag rycks ur mitt viloläge med full kraft när jag med fasa ser att det rör sig i altargången. Faddrar och föräldrar med ett barn iklädd dopklänning kommer gåendes i rask takt. Personen bredvid mig säger – ÄR INTE DU HÄR FÖR ATT FOTOGRAFERA DOPET?! Jo, hjälp hur kunde det bli såhär?! Snabbt som ögat tittar jag ner på kameran, puh – jag har batteri så det räcker. Klättrar över den yttersta personen och ramlar ut i gången. Väl på fötter upptäcker jag att jag bara hade ett minneskort i kameran, i reservfacket men det går ju ändå. I full fart rusade jag runt hörnet till dopfunten för att till min fasa se att gossen redan blivit döpt… Tänk er stressen och paniken!!! Jag tog några bilder på dopfunten och faddrarna, men det magiska ögonblicket var för alltid förbi. Mamman sa – du kan ju alltid ta några bilder nu – han står därborta i blöja och hatt…

Hahaha – tack och lov var detta min hjärna som spelade mig ett spratt inför dopfotograferingen idag. Lille *L* blev döpt i Lomma Kyrka och jag fotograferade hela dopceremonin samt lite mer därtill. Puh, känner mig dock fortfarande lite stressad 🙂

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Christer säger:

    Hahahaha, det gick ju bra ändå.

Din kommentar är betydelsefull