Kombinationsfotografering

En timmes fotografering och ni har både stämningsfulla bilder till julkort och stilfulla porträttbilder att ge bort i julklapp. Porträttbilderna tas utomhus i den vackra slottsparken. Ring 0708-988000 eller skicka förfrågan via Kontakt och info.

Fina ord från Yoga Wahl

En gråmulen dag när modet sviker, självkänslan tryter och en betungande pandemi skapar hål i kalendern, då går det inte med ord att beskriva den tacksamhet ett mail från en nöjd kund betyder. Tack Åsa för dina fina ord!

”Jag behövde foto till min hemsida och andra sociala medier i marknadsförings syfte. Jessica kom under en regisserad yoga klass med inbjudna yogisar, för att fånga olika ögonblick av yoga på foto. Jessica smög mjukt runt i studion utan att jag kände mig iakttagen. När vi tog enskilda foto på mig, lyssnade Jessica in mig och mina behov, vad jag ville förmedla med fotona. Jag är fantastiskt nöjd med bilderna, som jag snabbt fick skickade till mig, redigerade och klara att använda. Jessica hjälpte mig att kunna skapa den hemsida med mina egna foto som jag drömt om”
Åsa wahl, studio yoga wahl 

Ja visst fotar jag husdjur!

Jag är hundägare, kattägare och har en och annan dammråtta springande runt fötterna. Det har funnits sköldpaddor, fiskar, undulater och tidvis även hästar i min omgivning så länge jag kan minnas. Jag älskar djur (med vissa undantag, grodor och ormar är inga favoriter). Att fotografera hundar är en vansinnigt rolig utmaning. Idag kom Izzie, en 1½-årig Storpudel med svårslagen energi till parken för att bli fotograferad tillsammans med sina tvåbenta syskon. Då Izzie är en rymningsbenägen donna så krävdes det ett koppel, som släpptes korta stunder med viss rädsla hos matte. Med mutor och en populär fotograf så fanns det inga som helst tecken på smitningsrisk. Skicka ett mail till jessica@bylingerts.se eller ring 0708-988000 om du också önskar boka en tid för att fotografera din fyrbenta familjemedlem.

Din kommentar är betydelsefull