Ordtavlor

Nu har beställningar på ordtavlor börjat trilla in. Om du också funderar över att beställa en ordtavla som födelsedagspresent, farsdagpresent eller julklapp så rekommenderar jag dig att skicka in din beställning så snart som möjligt.

Julen kommer tidigt i år

”När tror du att du börjar lägga ut tider för julkortsfotografering?” Den frågan fick jag för sisådär en månad sedan när jag fortfarande hade två ”sommarbröllop” kvar att fotografera. I år har jag koncentrerat julkortsfotograferingarna till söndagar, några i oktober och några i november. Så från och med andra helgen i oktober är det jul i studion och ni är välkomna att boka tid! Höstfotograferingar bland färgsprakande löv kommer att ske löpande.

Sensommarfotografering, bröllop och julkort

Ja, hjälp! På nio dagar har jag fotograferat två bröllop, haft en familjefotografering där både sommar- och höstkänslan kom fram samt en 5-månaders fotografering i studion där mössa och kälke blev ett naturligt inslag. Med andra ord har jag gått från sommar till jul på nio dagar! Snart nog börjar jag förbereda studion för julkortsfotograferingar med halmbalar och allt annat som hör till. Givetvis kommer det att finnas utrymme för höstfotograferingar i parken. Boka en timme och få både julkort och höstbilder, på barnen eller hela familjen! 

Din kommentar är betydelsefull