Inlägg

Vår och framtidshopp

Jag har den stora förmånen att få vara granne med världens bästa Blomsterfe! Att gå in i hennes magiska butik och botanisera bland färgsprakande och doftrika blommor gör mig glad, det får mig att känna mig hoppfull. Just dessa bilder kom till efter att jag fått en underbart vacker Vallmo i en skål utanför min studio, en liten gest av omtänksamhet som betyder så ofantligt mycket. Ett sätt för mig att förmedla värme, omtänksamhet och framtidshopp är genom mina bilder.

Önskar ni nya tavlor till era väggar? Vad sägs om dessa ljuvliga prints? Begränsad upplaga.

Klicka på bilden för galleri och info

Vårliga prints

Länge sedan sist

Jag har inte gjort något inlägg på över en månad! Det kan bero på att januari var helt galen….. Ett bröllop, två familjefotograferingar, två företagsuppdrag och en 1-års fotografering! Att 2021 startade med en rivstart är bara förnamnet. Januari liksom…. en månad som brukar vara tålamodsprövande och lång bara försvann.

Förutom fotouppdragen har jag ju faktiskt hunnit med två årsbokslut, utbyggnad av studiodel, inköp av nyheter till butiken, gått igenom gymnasieval med sonen och planerat tvättstugerenovering. Tack och lov för min matlagningsintresserade make, som numera inte bara handlar utan faktiskt lagar all mat.

Februari har börjat på samma sätt, med ett företagsuppdrag och en 1-års fotografering. Imorgon är det dags för ett företagsuppdrag till…. Himmel och pannkaka, ska februari bli likadan som januari? Det är bara att tacka och ta emot i så fall.

På lördag ska jag ha öppet som vanligt mellan 11-15 i min lilla butik, sa jag att det kommit in lite nytt?

Bröllopsrek i snöyra

Nästa helg vankas det bröllop – årets första. Idag var jag och rekade inför porträttfotografering och vigsel. Visserligen har jag varit på Flädie Mat & Vingård några gånger tidigare men då som gäst. Jag fick en trevlig guidad tur av Jenny och kunde bilda mig en uppfattning om var brudparet kan få de bästa bilderna. Fotograferingen lär bli mestadels inomhus, det är ju trots allt januari…. den fina vingården gör sig såklart bäst på sommaren! Men… vem vet…

Kommentera gärna