BLOG

Ja visst fotar jag husdjur!

Jag är hundägare, kattägare och har en och annan dammråtta springande runt fötterna. Det har funnits sköldpaddor, fiskar, undulater och tidvis även hästar i min omgivning så länge jag kan minnas. Jag älskar djur (med vissa undantag, grodor och ormar är inga favoriter). Att fotografera hundar är en vansinnigt rolig utmaning. Idag kom Izzie, en 1½-årig Storpudel med svårslagen energi till parken för att bli fotograferad tillsammans med sina tvåbenta syskon. Då Izzie är en rymningsbenägen donna så krävdes det ett koppel, som släpptes korta stunder med viss rädsla hos matte. Med mutor och en populär fotograf så fanns det inga som helst tecken på smitningsrisk. Skicka ett mail till jessica@bylingerts.se eller ring 0708-988000 om du också önskar boka en tid för att fotografera din fyrbenta familjemedlem.

Du kanske också gillar…

Din kommentar är betydelsefull