Länge sedan sist

Jag har inte gjort något inlägg på över en månad! Det kan bero på att januari var helt galen….. Ett bröllop, två familjefotograferingar, två företagsuppdrag och en 1-års fotografering! Att 2021 startade med en rivstart är bara förnamnet. Januari liksom…. en månad som brukar vara tålamodsprövande och lång bara försvann.

Förutom fotouppdragen har jag ju faktiskt hunnit med två årsbokslut, utbyggnad av studiodel, inköp av nyheter till butiken, gått igenom gymnasieval med sonen och planerat tvättstugerenovering. Tack och lov för min matlagningsintresserade make, som numera inte bara handlar utan faktiskt lagar all mat.

Februari har börjat på samma sätt, med ett företagsuppdrag och en 1-års fotografering. Imorgon är det dags för ett företagsuppdrag till…. Himmel och pannkaka, ska februari bli likadan som januari? Det är bara att tacka och ta emot i så fall.

På lördag ska jag ha öppet som vanligt mellan 11-15 i min lilla butik, sa jag att det kommit in lite nytt?

Kommentera gärna