BLOG Bröllopsfotografering

När man vill stanna tiden

Imorse när jag vaknade tänkte jag åh nej, regn o åska – det innebär Plan B. Klockan 10.30 var jag i min studio och hämtade all studioutrustning, det skulle bli porträttfotografering inomhus. I en väldigt fin miljö visserligen, men ändå…. Klockan 11.30 åkte jag genom grinden på Ellinge Slott, fick bärhjälp av värdinnan Malin – all utrustning väl inne, då ungefär försvann de regntunga molnen. Jag trodde knappt att det var sant! 11.45 var jag återigen på Plan A och jag visste att det skulle bli fotografering i den underbara slottsparken. En fantastisk dag med sol, tårar, skratt, kärlek och betydelsefulla möten. Idag kändes inte mitt jobb som ett jobb, jag njöt av varenda sekund jag fick dela med Kajsa, Johan och alla som kommit för att fira deras stora dag.

Du kanske också gillar…

Din kommentar är betydelsefull