Frågor och svar

Om mig

Lite om mig

Hundälskande tonårsmamma och fru som bor i Löddeköpinge. Jag slänger mig huvudstupa in i nya uppdrag, kryper runt på studiogolvet för att roa barn till skratt, älskar att vara delaktig i brudpars nervösa planering, ligger på gräset och fotar insekter, sitter med blicken mot skyn och spanar efter fåglar, älskar att dansa, skrattar mycket och ibland alldeles för högt, blir väldigt lätt rörd till tårar och är en kreativ idéspruta.

Spanar

Det krävs tålamod för att fotografera fåglar, ibland kan jag vara ute i timmar och endast lyckats få en Blåmes på bild. Andra gånger tar jag med kameran ut på hundpromenaden och lyckas få fota både Hackspett och Häger. Så här kan jag stå och spana, lutad mot ett träd och med kameran redo.

Vackra ting

Jag ser det vackra i många saker och jag låter mig förundras över små ting. Ett fint mönster på ett blad, en fjärils vingar, vattendroppar, rostiga detaljer eller en detalj i ett ogräs. Det gäller bara att stanna upp och ta sig tid att se.

Uppdragen varierar

Inget uppdrag är det andra likt, men alla får lika mycket hängivenhet och engagemang.

Årstid

Varje årstid har sin charm, men hösten är faktiskt min favorit. De mustiga färgerna, de krispiga morgnarna och den höga luften gillar jag. Sen kan jag inte sticka under stolen med att jag älskar att börja planera inför jul och det får man ju faktiskt göra under hösten.
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up