Frågor och svar

Om mig

Hundälskande tonårsmamma och fru som bor i Löddeköpinge. Jag slänger mig huvudstupa in i nya uppdrag, kryper runt på studiogolvet för att roa barn till skratt, älskar att vara delaktig i brudpars nervösa planering, ligger på gräset och fotar insekter, sitter med blicken mot skyn och spanar efter fåglar, älskar att dansa, skrattar mycket och ibland alldeles för högt, blir väldigt lätt rörd till tårar och är en kreativ idéspruta.
Har du alltid velat bli fotograf?
Fotograferandet, i synnerhet makrofotografering har jag sedan många år använt som verktyg för att komma ner i varv. Startskottet för bröllopsfotografering hände när jag egentligen bara var en bröllopsgäst med en kamera. Brudparet fick bilderna som en gåva och det var mina bilder som förstorades. Jag fångade känslan och det är just det jag vill nå med mina fotograferingar.
Vilket är ditt bästa arbetsredskap?
En hopfällbar vagn som jag packar med allt ifrån kameraväska, reflexskärm, bänk, regnponcho, vattenflaska, våtservetter, tavelram och ibland även ett busigt barn.
Vilken rekvisita använder du mest?
En minigungstol, sonens röda plåtbil som han fick när han fyllde 1 år och min såpbubblemaskin som älskas av både barn och vuxna
Inspireras av?
Kreativa fotografer som skapar konstverk av sina bilder i Photoshop.
Roligaste fotograferingen?
Oj vilken svår fråga! Jag skulle gärna säga att alla fotograferingar är lika roliga, men såklart så höjer det stämningen om personen/personerna framför kameran har glimten i ögat och är med på mina tokiga idéer.
Var kommer ditt fågelintresse ifrån och när började det?
Den 29 mars 2019, när jag för allra första gången fotograferade Kungsfiskaren. Anledningen till att jag minns så exakt vilket datum mitt första möte med Kungsfiskaren skedde är därför att min älskade lilla farmor skulle ha fyllt 90 år just den dagen.
Fika vet vi att du gillar, vad fikar du helst på?
Glass! Päronglass med mjölkchoklad, Tiptop eller mjukglass med noisettesås är mina absoluta favoriter. Chokladbollar säger jag i regel aldrig nej tack till.
Vad gör du de stunder du inte fotograferar?
Då myser jag med min hund Elsa, umgås med nära och kära, är ute på havet med familjen, påtar i trädgården eller skapar alster i betong.
Nämn en utmaning:
Att hitta skugga i ett platt landskap när solen strålar och klockan är 12 på dagen.
Libratica.dev
chevron-down
0
Kundkorgen
Kundkorgen är tomTillbaka till butiken