Ny hemsida! Välkomna att besöka slottsstudion.se
Ny hemsida! Välkomna att besöka slottsstudion.se
Fotografering för framtida generationer

Barn och familj

En fotografering med mig ska vara en minnesvärd upplevelse, oavsett om det är med hela familjen, bebisen eller det lilla barnet. Vi stressar inte utan det får ta den tid det tar,  hos mig får ni en avslappnad fotografering med skratt, lek, bus och musik som verktyg. Varje individ får sin tid framför kameran. Ni kan välja mellan fotografering i min studio på Borgeby Slott, utomhusfotografering i Borgeby Slottspark eller på av er utvald plats.

När barnet fyller 1 år är det roligt att kombinera en porträttfotografering med en stunds smash-the-cake session. Då börjar vi med stilrena porträttbilder och avslutar med en liten tårta/bakelse som barnet får smaka på och kladda med.

 

Barn och familj - standard

Plats
Borgeby Slott studio/slottspark
Antal personer
Upp till 5 personer oavsett ålder
Fotograferingstid
ca 60 min
Digitala bildfiler
20 st
2.795 kr

Barn och familj - större

Antal personer
Fler än 5 personer oavsett ålder
enligt offert

Extra digitala bildfiler

Digitala bildfiler
95 kr
Bokningsförfrågan
Bra att veta
Villkor
Tillval
Barn och familj större
Flera generationer, kusiner, storfamilj. Här finns utrymme för olika fotografering av konstellationer och givetvis en gruppbild.
Kläder - vad ska vi ha på oss?
Pastell och naturfärger blir väldigt fint på bild. Undvik kläder med mönster, tryck och gälla färger. Tänk gärna färgmatchning så långt det går. Välj hellre tjocka tröjor än bylsiga overaller.
Förberedelser – hur kan vi förbereda våra små barn?
Prata gärna med barnen om att ni ska göra något roligt, berätta att ni ska träffa fotograf Jessica och om vad som ska hända. Försök se till att barnen är mätta och nöjda. Ta gärna med ett gosedjur, någon leksak och ett ombyte om olyckan skulle vara framme. Ibland kan det även vara bra att packa ner några kex, frukt och lite dricka. Många barn är blyga och kan ta lite tid på sig att ”släppa sargen”. Bli inte stressade, irriterade eller nervösa om barnet inte vill vara med på bild, det brukar lossna efter en stund. För mig är det viktigt att både barn och vuxna känner sig trygga, därför leker vi fram leenden och skratt. Jag anpassar mig efter barnen och deras takt. Om det mot förmodan inte alls skulle fungera att fotografera, då bokar vi om.
Framför kameran – hur går det till?
Under fotograferingen kommer jag att hjälpa till med positioner, hållning mm. Om jag inte säger något eller ber er göra något särskilt så är det för att jag tycker ni gör alldeles rätt! Jag kommer att prata med er under hela fotograferingen så att ni skall känna er helt bekväma med det vi gör, bilderna ska vara avslappnade och naturliga. Barnen brukar vara väldigt nyfikna på bilderna i kameran, därför visar jag bilder mellan varven så att ni ser att det blir bra.
Vi har bokat utomhusfotografering, vad gör vi om det är dåligt väder?
Vid uselt väder, det vill säga kraftigt regn eller storm byter vi dag till en ny tid som passar för er. Självklart utan extra kostnad.
Avbokningsvillkor uppdragsgivaren
Om uppdragsgivaren önskar avboka/boka om fotograferingen pga. sjukdom eller annan oförutsedd händelse bokas fotograferingstillfället om till annat datum. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av uppdraget.
Avbokningsvillkor fotografen - ej bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan utföra bokad fotografering bokas fotograferingstillfället om till annat datum.
Vid sjukdom hos fotografen - bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan närvara på utsatt datum kommer Jessica Lingerts göra sitt yttersta för att en vikarierande, kompetent fotograf utför den avtalade fotograferingen. Uppdragsgivaren får i detta fall priset för avtalat fotograferingsuppdrag (reseersättning eller extra tillval ej inkluderat) reducerat med 25%. I det fall ersättare ej kan uppbringas kommer återbetalning att ske av total inbetald summa.
Användningsrätt
Fotografen upplåter en rätt till uppdragsgivaren, att använda bilderna fritt utan några begränsningar i vare sig tid eller media. Vid användning av bild skall fotografens namn anges. Uppdragsgivaren tillåts inte att sälja bilderna vidare eller använda dem för ekonomisk vinning, ej heller låta tredje part använda bilderna för ekonomisk vinning. Fotografen tillåts att använda framställt bildmaterial i marknadsföring och som referens mot nya kunder om inget annat skriftligen avtalas.
Leverans av bilder
De presenterade bilderna är ett omsorgsfullt urval av alla bilder som tas under uppdraget. Med hänsyn till uppdragets art och omfattning uppskattas leveranstiden för bilder att bli x veckor. De högupplösta bildfilerna levereras redigerade via länk till ett privat webgalleri. Bilderna får därefter ej redigeras om eller ändras av kund utan fotografens godkännande.
Fotografens övriga ansvar
Jessica Lingerts kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget, men som ligger utanför hennes kontroll, till exempel väderförhållande, uppdragsgivarens privata angelägenheter, oförutsedda förändringar och liknande.

Framkallad förstoring

Framkallad förstoring på matt eller blankt fotopapper
21*30 cm
150 kr
30*40 cm
250 kr

Inramad tavla

Förstoring på matt fotopapper av hög kvalitét, vit eller svart passepartout med ram i vitt, svart eller trä.
Bildens storlek 21*30 cm, ramens storlek 30*40cm
500 kr
Bildens storlek 30*40 cm, ramens storlek 40*50cm
750 kr

Fotobok Standard

Fotoboken skapas med stor omsorg och kärlek med de bästa bilderna från er fotografering.
Fotobok standard 28*20cm, hårt omslag 30 sidor
950 kr

Fotobok Lyx

Handgjorda fotoböcker med linneomslag, skapade med stor omsorg och kärlek. Vackra sidor i layflatutförande vilket innebär att sidorna inte har skarvar på uppslagen. Valfri titel ingår och kan beställas i guld, silver eller vitt. Omslaget erbjuds i flera olika färger. Dessa fotoböcker kan ej beställas av privatpersoner, utan är exklusivt framtagna för fotografer.
Fotobok Lyx 20*20cm 10 uppslag
2750 kr
Fotobok Lyx 20*20cm 20 uppslag
3450 kr

Jag hjälper er med framkallning! Låt inte bilderna ligga kvar på hårddisken.

Det finns flera anledningar till att anlita mig för framkallning och inramning. Det blir av, du sparar tid och produkterna du beställer har hög kvalitet som är menade att hålla i generationer!
Bokningsförfrågan
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up