Barn- och syskonfotografering

Barnfotografering

För mig är det viktigt att barnet får en trygg, avslappnad och inte minst en rolig upplevelse! Vissa barn är blyga till en början, andra barn tågar in i studion som om dom varit där flera gånger innan. En sak jag lärt mig av alla mina barnfotograferingar är att det får ta den tid det tar, vi stressar inte! Hos Studio By Lingerts får ni en avslappnad fotografering med skratt, lek, bus och musik som verktyg.

När barnet fyller 1 år är det roligt att kombinera en porträttfotografering med en stunds smash-the-cake session. Då börjar vi med stilrena porträttbilder och avslutar med en liten tårta/bakelse som barnet får smaka på och kladda med.
Trotsig 3-åring, busig 7-åring eller blyg 13-åring? Varje ålder har sin charm och alla är lika välkomna!

För att fotografera nyfödda krävs det speciella tekniker, utbildningar jag inte ännu har gått. Därför överlåter jag gärna nyföddfotograferingar till utbildade nyföddfotografer. Bebisar från 3-4 veckor och uppåt är däremot väldigt välkomna!

Ni kan välja mellan fotografering i min studio på Borgeby Slott, utomhusfotografering i Borgeby Slottspark eller på av er utvald plats.
Ingår alltid
Konsultation via telefon eller e-mail
Min kreativitet och stora engagemang
En fri ombokning
Lån av rekvisita
Lilla (1-3 barn)
60min fotografering
ca 45st högupplösta bildfiler
2.495kr
Mellan (3-5barn)
+ 30min fotografering
+ 20st högupplösta bildfiler
3.295kr
Stora
+ 30min fotografering
+ 20st högupplösta bildfiler
+1st fotobok 20*20cm
3.995kr
Bra att veta inför fotograferingen
Bokningsavgift
Bokningsavgift betalas i samband med bokningstillfället enligt instruktioner i bokningsbekräftelsen. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av uppdraget. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle.
Ombokning
En kostnadsfri ombokning
Slutlikvid
Slutlikvid erläggs vid fotograferingstillfället om inget annat överenskommits.
Sjukdom
Vid sjukdom bokar vi om till ett nytt datum som passar oss alla. Bokningsavgiften återbetalas inte utan medföljer till nästa fotograferingstillfälle.
Vi har bokat utomhusfotografering och det är dåligt väder
Vid mycket dåligt väder finns det möjlighet till porträttfotografering i min studio, eller så bokar vi om till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas inte utan medföljer till nästa fotograferingstillfälle.
Hur kan vi förbereda oss?
Prata gärna med barnen om att ni ska göra något roligt, berätta att ni ska träffa fotograf Jessica och om vad som ska hända. Försök se till att barnen är mätta och nöjda. Ta gärna med ett gosedjur, någon leksak och eventuellt ett ombyte om olyckan skulle vara framme. Ibland kan det även vara bra att packa ner några kex, frukt och lite dricka. Många barn är blyga och kan ta lite tid på sig att ”släppa sargen”. Bli inte stressade, irriterade eller nervösa om barnet inte vill vara med på bild, det brukar lossna efter en stund. För mig är det viktigt att både barn och vuxna känner sig trygga, därför leker vi fram leenden och skratt. Jag anpassar mig efter barnen och deras takt. Om det mot förmodan inte alls skulle fungera att fotografera, då bokar vi om.
Klädval
Pastell och naturfärger blir väldigt fint på bild. Tänk gärna färgmatchning så långt det går. Undvik helst kläder med mycket mönster och gälla färger. Klämmor, keps, hårband, hängslen – detaljerna gör att vi får varierande bilder.
Under fotograferingen
Under fotograferingen kommer jag att hjälpa till med positioner, hållning mm. Om jag inte säger något eller ber er göra något särskilt så är det för att jag tycker ni gör alldeles rätt! Jag kommer att prata med er under hela fotograferingen så att ni skall känna er helt bekväma med det vi gör, bilderna ska vara avslappnade och naturliga. Barnen brukar vara väldigt nyfikna på bilderna i kameran, därför visar jag bilder mellan varven så att ni ser att det blir bra. I studion finns det rekvisita för olika tillfällen, men om ni har någon leksak eller annat som ni gärna vill ska vara med på bild – då tar ni med det.
Leverans av bilder
Efter vår fotosession laddar jag in bilderna i datorn. Därefter gör jag ett bildurval som sedan redigeras (ljus, kontrast, skuggor). Bilderna skickas till er via länk till ett privat webgalleri. Bilderna, som ni laddar ner på er dator, får ej redigeras om eller ändras.
Bokningsförfrågan
Libratica.dev
chevron-down
0
Kundkorgen
Kundkorgen är tomTillbaka till butiken