Presenkort, trivets och tidsbokning - välkomna till butiken!
Presenkort, trivets och tidsbokning - välkomna till butiken!
Låt mig föreviga ert

Bröllop

Grattis till ert stundande bröllop!

Det är en mycket spännande tid som väntar, ni ska skapa en dag som ni för alltid kommer att minnas. Ni har många val att göra, många beslut som ska tas. Att välja och boka rätt bröllopsfotograf kan vara svårt i den djungel av bröllopsfotografer som råder. Målet för er är att hitta en fotograf som stämmer in med era önskemål vad gäller stil och pris.

Något som även är mycket värdefullt är att ni efter första samtal, eller första möte med fotografen känner att kemin stämmer och att ni är i trygga händer. Känner ni efter att ha läst igenom min sida att ni vill prata igenom era idéer och önskemål innan ni bokar så föreslår jag att vi träffas och diskuterar ett eventuellt upplägg.

Jag älskar att fotografera bröllop och jag hoppas att få äran att föreviga er kärlek till varandra. Att bli utvald att vara ett brudpars fotograf är en stor ära. Om ni väljer att anlita mig som er fotograf så lovar jag er att ni får ett helhetskoncept där inget lämnas åt slumpen.

Porträtt 1,5h

Porträttfotografering
Vigsel
Gratulationer
ca 60st högupplösta bildfiler
Kan bokas 1 månad i förväg
4.995 kr

Standard ca 4h

Porträttfotografering
Vigsel
Gratulationer
Mingel
ca100st högupplösta bildfiler
9.995 kr

Utökat ca 6h

Porträttfotografering
Vigsel
Gratulationer
Mingel
Förberedelser och/eller middag
ca 180st högupplösta bildfiler
14.995 kr
Bokningsförfrågan

Boka mig som er bröllopsfotograf och få en vacker fotobok som gåva (värde 2800kr)

Dessa lyxiga fotoböcker erbjuds med vackert linneomslag i flera olika färger, sidorna är i layflatutförande utan skarvar på uppslagen. Går att få med fler uppslag och titel i guld/silver/vitt. 10 uppslag 20*20cm. Frakt ingår i priset. Vid köp av fler än ett exemplar av samma fotoalbum i samma storlek erhåller du 10% rabatt på den andra boken. Gäller ej porträttpaketet och endast bokningar före 31/12-2021 som avser bröllop 2022.
Kontakt
Tillval
Bra att veta
Villkor

Extra digital fil

I ert paket ingår det x antal digitala bildfiler, självklart kan efterbeställning göras.
Digital bildfil
75 kr

Förstoring på matt fotopapper

21*30 cm
95 kr
30*40 cm
145 kr

Inramad tavla

Förstoring på matt fotopapper av hög kvalitét, vit eller svart passepartout med ram i vitt, svart eller trä.
Bildens storlek 21*30 cm, ramens storlek 30*40cm
499 kr
Bildens torlek 30*40 cm, ramens storlek 40*50cm
599 kr

Fotobok Lyx

Handgjorda fotoböcker med linneomslag, skapade med stor omsorg och kärlek. Vackra sidor i layflatutförande vilket innebär att sidorna inte har skarvar på uppslagen. Valfri titel ingår och kan beställas i guld, silver eller vitt. Omslaget erbjuds i flera olika färger. Dessa fotoböcker kan ej beställas av privatpersoner, utan är exklusivt framtagna för fotografer.
Fotobok Lyx 20*20cm 10 uppslag
2.699 kr
Fotobok Lyx 25*25cm 10 uppslag
3.299 kr
Bröllopskonsultation
Efter en första kontakt via mail eller telefon bokar vi in ett förutsättningslöst möte, i en så avslappnad miljö som möjligt. Ni berättar för mig era idéer och önskemål och jag berättar om hur jag brukar jobba. Varje möte vi har kommer att väcka nya tankar och nya frågor, vi diskuterar fram lösningar tillsammans.
Avtal
Om jag efter vårt första möte övertygat er om att jag är den rätta fotografen, då tar vi vårt samarbete vidare. Om vi klickar så tackar jag för förtroendet och skickar några dagar senare ett avtal som sammanfattar det vi kommit överens om. Tillsammans med avtalet får ni även en faktura som avser bokningsavgift, när bokningsavgiften är betald så är jag bokad som er fotograf på ert bröllop!
Varför är standardpaketet 4h?
Bröllopsdagen delas in i flera delar. Förberedelser, porträttfotografering, vigsel, gratulationer, mingel, middag och fest. Fyra timmar täcker in porträttfotografering, vigsel, gratulationer och middag, men kan justeras på både ena och andra hållet. Jag förevigar gärna både förberedelser och middag, vi pratar igenom era önskemål.
Porträttpaket
Detta paket kan endast bokas en månad i förväg.
Rekognosering
Några veckor innan det är dags för ert bröllop åker jag till den utvalda platsen för porträttfotografering. Var kan jag få till de där bilderna som just ni så gärna vill ha? Hur står solen? Var finns skugga? Vackra träd? Spännande tegelväggar? När den stora dagen kommer har jag bilderna klara för mig i mitt huvud.
Vigsel
Under vigseln försöker jag göra mig så osynlig som möjligt. Jag rör mig långsamt, fotograferar mest under ingång, när det sjungs en psalm, ringväxling, kyss och utgång. Det förekommer aldrig att jag går in bakom prästen/vigselförrättaren eller mellan brudparet och prästen/vigselförrättaren. Ju tidigare ni har möjlighet att informera prästen/vigselförrättaren om att en anlitad fotograf kommer att vara på plats, desto bättre är det.
När får vi bilderna?
Inom ett par dagar efter ert bröllop skickar jag några bilder till er, jag plockar några russin ur den stora kakan som ni direkt kan visa nära och kära. Inom 2-6 veckor skickar jag resterande bilder via en länk till just ert privata galleri.
Vad händer om du blir sjuk?
Det ska oerhört mycket till för att jag inte ska kunna utföra mitt uppdrag. Om jag på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan närvara på utsatt datum kommer jag att göra mitt yttersta för att en vikarierande, kompetent fotograf utför den avtalade fotograferingen. Uppdragsgivaren får i detta fall priset för avtalat fotograferingsuppdrag (reseersättning eller extra tillval ej inkluderat) reducerat med 25%. I det fall ersättare ej kan uppbringas kommer återbetalning att ske av total inbetald summa.
Avbokningsvillkor uppdragsgivaren
Om uppdragsgivaren önskar avboka/boka om fotograferingen pga. sjukdom eller annan oförutsedd händelse bokas fotograferingstillfället om till annat datum. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av uppdraget.
Avbokningsvillkor fotografen
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan utföra bokad fotografering bokas fotograferingstillfället om till annat datum.
Användningsrätt
Fotografen upplåter en rätt till uppdragsgivaren, att använda bilderna fritt utan några begränsningar i vare sig tid eller media. Vid användning av bild bör fotografens namn anges. Uppdragsgivaren tillåts inte att sälja bilderna vidare eller använda dem för ekonomisk vinning, ej heller låta tredje part använda bilderna för ekonomisk vinning. Fotografen har fri nyttjanderätt, om inget annat skriftligen avtalas.
Leverans av bilder
De presenterade bilderna är ett omsorgsfullt urval av alla bilder som tas under uppdraget. Det är fotografen som väljer ut vilka bilder som ingår i detta urval och övriga bilder stannar hos henne, med full användningsrätt om inget annat är skriftligt avtalat. Med hänsyn till uppdragets art och omfattning uppskattas leveranstiden för bilder att bli x veckor. De högupplösta bildfilerna levereras redigerade via länk till ett privat webgalleri. Bilderna får därefter ej redigeras om eller ändras av kund utan fotografens godkännande.
Fotografens övriga ansvar
Jessica Lingerts kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget, men som ligger utanför hennes kontroll, till exempel väderförhållande, uppdragsgivarens privata angelägenheter, oförutsedda förändringar och liknande.
Bokningsförfrågan
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up