Bilder från hopptävlingen https://bylingerts.pixieset.com/dagstorp/
Bilder från hopptävlingen https://bylingerts.pixieset.com/dagstorp/
Låt mig föreviga ert

Bröllop

Grattis till ert stundande bröllop!

Det är en mycket spännande tid som väntar, ni ska skapa en dag som ni för alltid kommer att minnas. Ni har många val att göra, många beslut som ska tas. Att välja och boka rätt bröllopsfotograf kan vara svårt i den djungel av bröllopsfotografer som råder. Målet för er är att hitta en fotograf som stämmer in med era önskemål vad gäller stil och pris.

Något som även är mycket värdefullt är att ni efter första samtal, eller första möte med fotografen känner att kemin stämmer och att ni är i trygga händer. Känner ni efter att ha läst igenom min sida att ni vill prata igenom era idéer och önskemål innan ni bokar så föreslår jag att vi träffas och diskuterar ett eventuellt upplägg.

Jag älskar att fotografera bröllop och jag hoppas att få äran att föreviga er kärlek till varandra. Att bli utvald att vara ett brudpars fotograf är en stor ära. Om ni väljer att anlita mig som er fotograf så lovar jag er att ni får ett helhetskoncept där inget lämnas åt slumpen.

 

Standardpaketet nedan är ett förslag utefter vad flertalet av brudparen brukar boka. Självklart är det ERA önskemål som styr! När ni får er offert/avtalsförslag med ett förslag på schema så är det min sammanfattning av vad jag kommit fram till efter våra samtal. Offerten/avtalsförslaget till för att diskuteras.

Alla brudpar är unika, precis som alla bröllop. En sak som jag har upptäckt är gemensamt för de flesta är frågan om beräknad tid. "Kan du inte bara svänga förbi och ta några bilder efter vigseln"....? Nja, det fungerar inte riktigt så, inte för mig i varje fall. Att vara just er bröllopsfotograf är ett ansvarsfullt åtagande, ni har gett mig ert förtroende att föreviga er stora dag. Oavsett om det är en borgerlig ceremoni med få gäster eller ett stort kyrkligt bröllop så lägger jag stort engagemang och planering bakom varje bild. Nedan ser ni ett porträttpaket och ett standardpaket, för att ni ska få en bild av hur jag kommit fram till beräknad tid så har jag specificerat det i fliken "Bra att veta" nedan.

Se bilder och läs om tidigare bröllopsfotograferingar

 

Porträtt

Porträttfotografering
Brudpar
Vigsel
Gratulationer
Alla bra bilder från er dag
Kan bokas 1 månad i förväg
5.995 kr

Standardupplägg

Porträttfotografering
Vigsel
Gratulationer
Mingel
Alla bra bilder från er dag
Från 16.995kr
enligt offert

Tillägg

Förberedelser
Middag
Fest
enligt offert
Bokningsförfrågan
Bra att veta
Villkor
Tillval
Bröllopskonsultation
Efter en första kontakt via mail eller telefon bokar vi in ett förutsättningslöst möte, i en så avslappnad miljö som möjligt. Ni berättar för mig era idéer och önskemål och jag berättar om hur jag brukar jobba. Varje möte vi har kommer att väcka nya tankar och nya frågor, vi diskuterar fram lösningar tillsammans.
Avtal
Om jag efter vårt första möte övertygat er om att jag är den rätta fotografen, då tar vi vårt samarbete vidare. Om vi klickar så tackar jag för förtroendet och skickar några dagar senare offert/avtalsförslag som sammanfattar det vi kommit överens om. Tillsammans med avtalsförslaget får ni även en faktura som avser bokningsavgift, när bokningsavgiften är betald så är jag bokad som er fotograf på ert bröllop!
Ert bröllop är unikt
Porträttfotografering, vigsel, gratulationer och mingel är finns några faktorer att ta i beaktande. Har ni barn? Önskar ni att ert följe också ska fotograferas före vigseln? En annan faktor att ta i beaktande är avståndet mellan kyrka/vigselplats och festlokal. Jag förevigar gärna både förberedelser och middag, vi pratar igenom era önskemål.
Beräknad tid porträttfotografering
Här beräknar jag tid efter olika faktorer. Hur många personer är ni som ska vara med på fotograferingen före vigseln? Endast brudparet? Vill ni att barnen ska vara med? Tärnor? Bestmän?
Önskar ni First look?
Beräknad tid mellan porträttfotografering och vigsel
Gäster brukar i regel anlända kyrka/vigselplats ca 30-45 minuter före vigseln. Då är det lämpligt för er att dra er undan, ni vill inte visa er för gästerna! Under denna tiden passar jag på att fotografera ankommande gäster, när det närmar sig vigsel intar jag position vid vigselplatsen.
Beräknad tid vigsel och gratulationer
Borgerlig ceremoni brukar vara kortare än kyrklig vigsel. Gratulationer efter vigseln tar olika lång tid beroende på hur många gäster som vill gratulera er.
Beräknad tid mellan vigsel/ceremoni och festlokal
Här spelar avståndet mellan vigselplats och festlokal roll för tiden. Dock är detta ett perfekt tillfälle att ta bilder på vägen mot festlokalen! Passerar vi böljande rapsfält, eller grönskande skogsparti? Då ska vi såklart passa på att ta bilder där!
Brudskål och mingel
Det är jubel och applåder när brudparet anländer festlokalen. Nu blir det i regel brudskål och mingel. Gästerna njuter av att vara på er fest, dom delar er glädje, pratar och skrattar. Här släpper i regel er stress och ni är avslappnade. Mingelbilderna hjälper er att knyta ihop säcken från er stora dag.
Porträttpaket
Detta paket kan endast bokas en månad i förväg.
Rekognosering
Några veckor innan det är dags för ert bröllop åker jag till den utvalda platsen för porträttfotografering. Var kan jag få till de där bilderna som just ni så gärna vill ha? Hur står solen? Var finns skugga? Vackra träd? Spännande tegelväggar? När den stora dagen kommer har jag bilderna klara för mig i mitt huvud.
Vigsel
Under vigseln försöker jag göra mig så osynlig som möjligt. Jag rör mig långsamt, fotograferar mest under ingång, när det sjungs en psalm, ringväxling, kyss och utgång. Det förekommer aldrig att jag går in bakom prästen/vigselförrättaren eller mellan brudparet och prästen/vigselförrättaren. Ju tidigare ni har möjlighet att informera prästen/vigselförrättaren om att en anlitad fotograf kommer att vara på plats, desto bättre är det.
När får vi bilderna?
Inom ett par dagar efter ert bröllop skickar jag några bilder till er, jag plockar några russin ur den stora kakan som ni direkt kan visa nära och kära. Inom 4-6 veckor skickar jag resterande bilder via en länk till just ert privata galleri.
Vad händer om du blir sjuk?
Det ska oerhört mycket till för att jag inte ska kunna utföra mitt uppdrag. Om jag på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan närvara på utsatt datum kommer jag att göra mitt yttersta för att en vikarierande, kompetent fotograf utför den avtalade fotograferingen. Uppdragsgivaren får i detta fall priset för avtalat fotograferingsuppdrag (reseersättning eller extra tillval ej inkluderat) reducerat med 25%. I det fall ersättare ej kan uppbringas kommer återbetalning att ske av total inbetald summa.
Avbokningsvillkor uppdragsgivaren
Om uppdragsgivaren önskar avboka/boka om fotograferingen pga. sjukdom eller annan oförutsedd händelse bokas fotograferingstillfället om till annat datum. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av uppdraget.
Avbokningsvillkor fotografen - ej bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan utföra bokad fotografering bokas fotograferingstillfället om till annat datum.
Vid sjukdom hos fotografen - bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan närvara på utsatt datum kommer Jessica Lingerts göra sitt yttersta för att en vikarierande, kompetent fotograf utför den avtalade fotograferingen. Uppdragsgivaren får i detta fall priset för avtalat fotograferingsuppdrag (reseersättning eller extra tillval ej inkluderat) reducerat med 25%. I det fall ersättare ej kan uppbringas kommer återbetalning att ske av total inbetald summa.
Användningsrätt
Fotografen upplåter en rätt till uppdragsgivaren, att använda bilderna fritt utan några begränsningar i vare sig tid eller media. Vid användning av bild skall fotografens namn anges. Uppdragsgivaren tillåts inte att sälja bilderna vidare eller använda dem för ekonomisk vinning, ej heller låta tredje part använda bilderna för ekonomisk vinning. Fotografen tillåts att använda framställt bildmaterial i marknadsföring och som referens mot nya kunder om inget annat skriftligen avtalas.
Leverans av bilder
De presenterade bilderna är ett omsorgsfullt urval av alla bilder som tas under uppdraget. Med hänsyn till uppdragets art och omfattning uppskattas leveranstiden för bilder att bli x veckor. De högupplösta bildfilerna levereras redigerade via länk till ett privat webgalleri. Bilderna får därefter ej redigeras om eller ändras av kund utan fotografens godkännande.
Fotografens övriga ansvar
Jessica Lingerts kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget, men som ligger utanför hennes kontroll, till exempel väderförhållande, uppdragsgivarens privata angelägenheter, oförutsedda förändringar och liknande.

Framkallad förstoring

Framkallad förstoring på matt eller blankt fotopapper
21*30 cm
150 kr
30*40 cm
250 kr

Inramad tavla

Förstoring på matt fotopapper av hög kvalitét, vit eller svart passepartout med ram i vitt, svart eller trä.
Bildens storlek 21*30 cm, ramens storlek 30*40cm
500 kr
Bildens storlek 30*40 cm, ramens storlek 40*50cm
750 kr

Fotobok Lyx

Handgjorda fotoböcker med linneomslag, skapade med stor omsorg och kärlek. Vackra sidor i layflatutförande vilket innebär att sidorna inte har skarvar på uppslagen. Valfri titel ingår och kan beställas i guld, silver eller vitt. Omslaget erbjuds i flera olika färger. Dessa fotoböcker kan ej beställas av privatpersoner, utan är exklusivt framtagna för fotografer.
Fotobok Lyx 20*20cm 10 uppslag
2750 kr
Fotobok Lyx 25*25cm 10 uppslag
3450 kr

Bröllop på Borgeby Slott 2023?

Specialerbjudande till Borgeby Slotts brudpar!
Ta oss till specialerbjudandet!
Bokningsförfrågan
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up