Ny hemsida! Välkomna att besöka slottsstudion.se
Ny hemsida! Välkomna att besöka slottsstudion.se
När barnet får sitt namn

Dop

Dop i kyrkan, eller namngivning i trädgården. En minnesvärd dag för hela familjen när barnet får sitt namn.

Att se den kärlek och stolthet som föräldrarna känner för sitt barn är obeskrivbart, att dela denna stora händelse med er är fantastiskt! Här kan ni välja mellan tre olika paket. Endast ceremonin där barnet får sitt namn, det lite större paketet innefattar ceremoni och bild på familjen i anslutning till ceremonin, det största paketet innefattar ceremoni, dopkaffe, familjefotografering, gruppbilder, bilder av dopklänning, mat och presentbord.

Dopceremoni

Fotografering under ceremoni
Under ceremonin i kyrkan eller på utvald plats
Fotografering efter ceremoni
Familjebilder i anslutning till ceremonin
Fotografering dopkaffe
Presentbord, dukning mm
enligt offert
Bokningsförfrågan
Bra att veta
Villkor
Tillval
Rekognosering
Några veckor före bokat datum rekognoserar jag platsen för ceremonin.
Under ceremonin
Under dopet/namngivningen försöker jag göra mig så osynlig som möjligt. Jag rör mig långsamt och diskret. Det förekommer aldrig att jag går in bakom prästen. Ju tidigare ni har möjlighet att informera prästen om att en anlitad fotograf kommer att vara på plats, desto bättre är det.
Avbokningsvillkor uppdragsgivaren
Om uppdragsgivaren önskar avboka/boka om fotograferingen pga. sjukdom eller annan oförutsedd händelse bokas fotograferingstillfället om till annat datum. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av uppdraget.
Avbokningsvillkor fotografen - ej bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan utföra bokad fotografering bokas fotograferingstillfället om till annat datum.
Vid sjukdom hos fotografen - bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan närvara på utsatt datum kommer Jessica Lingerts göra sitt yttersta för att en vikarierande, kompetent fotograf utför den avtalade fotograferingen. Uppdragsgivaren får i detta fall priset för avtalat fotograferingsuppdrag (reseersättning eller extra tillval ej inkluderat) reducerat med 25%. I det fall ersättare ej kan uppbringas kommer återbetalning att ske av total inbetald summa.
Användningsrätt
Fotografen upplåter en rätt till uppdragsgivaren, att använda bilderna fritt utan några begränsningar i vare sig tid eller media. Vid användning av bild skall fotografens namn anges. Uppdragsgivaren tillåts inte att sälja bilderna vidare eller använda dem för ekonomisk vinning, ej heller låta tredje part använda bilderna för ekonomisk vinning. Fotografen tillåts att använda framställt bildmaterial i marknadsföring och som referens mot nya kunder om inget annat skriftligen avtalas.
Leverans av bilder
De presenterade bilderna är ett omsorgsfullt urval av alla bilder som tas under uppdraget. Med hänsyn till uppdragets art och omfattning uppskattas leveranstiden för bilder att bli x veckor. De högupplösta bildfilerna levereras redigerade via länk till ett privat webgalleri. Bilderna får därefter ej redigeras om eller ändras av kund utan fotografens godkännande.
Fotografens övriga ansvar
Jessica Lingerts kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget, men som ligger utanför hennes kontroll, till exempel väderförhållande, uppdragsgivarens privata angelägenheter, oförutsedda förändringar och liknande.

Framkallad förstoring

Framkallad förstoring på matt eller blankt fotopapper
21*30 cm
150 kr
30*40 cm
250 kr

Inramad tavla

Förstoring på matt fotopapper av hög kvalitét, vit eller svart passepartout med ram i vitt, svart eller trä.
Bildens storlek 21*30 cm, ramens storlek 30*40cm
500 kr
Bildens storlek 30*40 cm, ramens storlek 40*50cm
750 kr

Fotobok Standard

Fotoboken skapas med stor omsorg och kärlek med de bästa bilderna från er fotografering.
Fotobok standard 28*20cm, hårt omslag 30 sidor
950 kr

Fotobok Lyx

Handgjorda fotoböcker med linneomslag, skapade med stor omsorg och kärlek. Vackra sidor i layflatutförande vilket innebär att sidorna inte har skarvar på uppslagen. Valfri titel ingår och kan beställas i guld, silver eller vitt. Omslaget erbjuds i flera olika färger. Dessa fotoböcker kan ej beställas av privatpersoner, utan är exklusivt framtagna för fotografer.
Fotobok Lyx 20*20cm 10 uppslag
2750 kr
Fotobok Lyx 20*20cm 20 uppslag
3450 kr

En stor händelse värd att föreviga

Den vackra dopklänningen som använts i flera generationer, alla namnen som med snirklig stil broderats in. En vacker bild som är värd att få bli en tavla.
Bokningsförfrågan
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up