Ny hemsida! Välkomna att besöka slottsstudion.se
Ny hemsida! Välkomna att besöka slottsstudion.se
Medarbetarporträtt, eller event - bilder för ert

Företag

Oavsett om ni önskar porträttbilder av era medarbetare, bilder till er hemsida eller produktbilder så kan jag hjälpa er! Inomhus- och/eller utomhusbilder enligt era önskemål och beroende på väder. Min studioutrustning är flyttbar och kan tas med till ert kontor, om det är där ni önskar att vi tar bilderna. I annat fall finns min studio på Borgeby Slott att tillgå, likaså Borgeby Slottspark för utomhusbilder.  I min bildbank finns det ett stort urval av bilder som säkert kan passa väggarna på just ert kontor!

Porträtt i studio

15 min fotografering
1st digitalt högupplöst bildfil
995 kr

Fotografering on location

Porträtt
Verksamhet
enligt offert

Anpassat för er

Produktfotografering
Produktlansering
Event
Konferens
Invigning
Personalfest
enligt offert
Bokningsförfrågan
Bra att veta
Villkor
Tillval
Moms
Alla priser anges exklusive moms
Milersättning
40kr/mil
Faktura
Betalningsvillkor 30 dagar
Förstoringar eller andra tillval
Förstoring av gruppbild, framkallning av medarbetarporträtt eller liknande - låt mig veta era önskemål.
Oförutsedda händelser
Vid sjukdom eller oförutsedda händelser bokar vi om till annat tillfälle. Det finns även möjlighet att boka ett "uppsamlingsheat" för dom som inte kunnat närvara.
Avbokningsvillkor uppdragsgivaren
Om uppdragsgivaren önskar avboka/boka om fotograferingen pga. sjukdom eller annan oförutsedd händelse bokas fotograferingstillfället om till annat datum. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av uppdraget.
Avbokningsvillkor fotografen - ej bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan utföra bokad fotografering bokas fotograferingstillfället om till annat datum.
Vid sjukdom hos fotografen - bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan närvara på utsatt datum kommer Jessica Lingerts göra sitt yttersta för att en vikarierande, kompetent fotograf utför den avtalade fotograferingen. Uppdragsgivaren får i detta fall priset för avtalat fotograferingsuppdrag (reseersättning eller extra tillval ej inkluderat) reducerat med 25%. I det fall ersättare ej kan uppbringas kommer återbetalning att ske av total inbetald summa.
Användningsrätt
Fotografen upplåter en rätt till uppdragsgivaren, att använda bilderna fritt utan några begränsningar i vare sig tid eller media. Vid användning av bild skall fotografens namn anges. Uppdragsgivaren tillåts inte att sälja bilderna vidare eller använda dem för ekonomisk vinning, ej heller låta tredje part använda bilderna för ekonomisk vinning. Fotografen tillåts att använda framställt bildmaterial i marknadsföring och som referens mot nya kunder om inget annat skriftligen avtalas.
Leverans av bilder
De presenterade bilderna är ett omsorgsfullt urval av alla bilder som tas under uppdraget. Med hänsyn till uppdragets art och omfattning uppskattas leveranstiden för bilder att bli x veckor. De högupplösta bildfilerna levereras redigerade via länk till ett privat webgalleri. Bilderna får därefter ej redigeras om eller ändras av kund utan fotografens godkännande.
Fotografens övriga ansvar
Jessica Lingerts kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget, men som ligger utanför hennes kontroll, till exempel väderförhållande, uppdragsgivarens privata angelägenheter, oförutsedda förändringar och liknande.

Framkallad förstoring

Framkallad förstoring på matt eller blankt fotopapper
21*30 cm
150 kr
30*40 cm
250 kr

Inramad tavla

Förstoring på matt fotopapper av hög kvalitét, vit eller svart passepartout med ram i vitt, svart eller trä.
Bildens storlek 21*30 cm, ramens storlek 30*40cm
500 kr
Bildens storlek 30*40 cm, ramens storlek 40*50cm
750 kr

Porträtt

Samma person, men flera olika uttryck. Företagsporträtt med en stark framgångsrik kvinna.
Kontakta mig för mer information
Bokningsförfrågan
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up