Presenkort, trivets och tidsbokning - välkomna till butiken!
Presenkort, trivets och tidsbokning - välkomna till butiken!
Vi och våra älskade

Husdjur

Många av oss har päls- eller fjäderbeklädda familjemedlemmar som betyder väldigt mycket. För att minska risken för smitning så finns det lite olika alternativ hur vi kan göra fotograferingen. Antingen kommer jag hem till er, eller så träffas vi utomhus där ni och ert djur känner er bekväma. Jag är själv husdjursägare till en fantastisk Cockerpoo vid namn Elsa. Det har i princip alltid funnits djur i mitt liv, allt ifrån vandrande pinnar, vattensköldpaddor, hundar, katt, undulater, ökenmöss till fiskar.

Standard

ca 60 min fotografering
ca 45 digitala bildfiler
2.495 kr
Bokningsförfrågan

Ett vackert minne av dig och din fyrbente vän

Tillval
Bra att veta
Villkor

Extra digital fil

I ert paket ingår det x antal digitala bildfiler, självklart kan efterbeställning göras.
Digital bildfil
75 kr

Förstoring på matt fotopapper

21*30 cm
95 kr
30*40 cm
145 kr

Inramad tavla

Förstoring på matt fotopapper av hög kvalitét, vit eller svart passepartout med ram i vitt, svart eller trä.
Bildens storlek 21*30 cm, ramens storlek 30*40cm
499 kr
Bildens torlek 30*40 cm, ramens storlek 40*50cm
599 kr

Fotobok Standard

Fotoboken skapas med stor omsorg och kärlek med de bästa bilderna från er fotografering.
Fotobok standard 28*20cm, hårt omslag 30 sidor
599 kr

Fotobok Lyx

Handgjorda fotoböcker med linneomslag, skapade med stor omsorg och kärlek. Vackra sidor i layflatutförande vilket innebär att sidorna inte har skarvar på uppslagen. Valfri titel ingår och kan beställas i guld, silver eller vitt. Omslaget erbjuds i flera olika färger. Dessa fotoböcker kan ej beställas av privatpersoner, utan är exklusivt framtagna för fotografer.
Fotobok Lyx 20*20cm 10 uppslag
2.699 kr
Fotobok Lyx 25*25cm 10 uppslag
3.299 kr
Katter
Fina och mysiga, men nyfikna och ibland även rymningsbenägna. Katter fotar jag helst i hemmiljö för allas skull.
Hästar
Jag kommer gärna hem till er. Eller så ses vi vid någon vacker plats - kanske på en strand eller vid skogen där ni brukar rida?
Hundar
Välkomna till mig i Borgeby! Antingen i slottsparken, eller i studion. Alternativet finns också att vi ses hemma hos er, eller på någon plats som ligger er varmt om hjärtat.
Kräldjur
Nope - fobi
Alpackor
Har jag fotograferat och det är härliga djur!
Avbokningsvillkor uppdragsgivaren
Om uppdragsgivaren önskar avboka/boka om fotograferingen pga. sjukdom eller annan oförutsedd händelse bokas fotograferingstillfället om till annat datum. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av uppdraget.
Avbokningsvillkor fotografen
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan utföra bokad fotografering bokas fotograferingstillfället om till annat datum.
Användningsrätt
Fotografen upplåter en rätt till uppdragsgivaren, att använda bilderna fritt utan några begränsningar i vare sig tid eller media. Vid användning av bild bör fotografens namn anges. Uppdragsgivaren tillåts inte att sälja bilderna vidare eller använda dem för ekonomisk vinning, ej heller låta tredje part använda bilderna för ekonomisk vinning. Fotografen har fri nyttjanderätt, om inget annat skriftligen avtalas.
Leverans av bilder
De presenterade bilderna är ett omsorgsfullt urval av alla bilder som tas under uppdraget. Det är fotografen som väljer ut vilka bilder som ingår i detta urval och övriga bilder stannar hos henne, med full användningsrätt om inget annat är skriftligt avtalat. Med hänsyn till uppdragets art och omfattning uppskattas leveranstiden för bilder att bli x veckor. De högupplösta bildfilerna levereras redigerade via länk till ett privat webgalleri. Bilderna får därefter ej redigeras om eller ändras av kund utan fotografens godkännande.
Fotografens övriga ansvar
Jessica Lingerts kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget, men som ligger utanför hennes kontroll, till exempel väderförhållande, uppdragsgivarens privata angelägenheter, oförutsedda förändringar och liknande.
Bokningsförfrågan
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up