Julkortsfotografering 2022 i Borgeby Slotts loge

Julkortsfotografering

Tiderna är tyvärr slut för julfotografering 2022.

 

Äntligen! Jag älskar verkligen julen och allt som hör till!

Nu är det dags att planera julkortsfotograferingarna och eftersom jag kommer att ha drop-in julfotografering på julmarknaden den 26-27/11 så kan jag inte ha bokade tider den helgen. Då jag förstår att det skulle uppskattas med bokningsbara tider, där vi fotograferar just era charmtroll i lugn och ro så finns det nu möjlighet att boka tid.

Fotograferingen sker i Borgeby Slotts loge, där jag byggt upp en mysig julstudio. Studion kommer att vara "klassiskt dekorerad" det vill säga, halmbalar, julgranar, julklappar och mysig belysning. Ni väljer själva vad barnen har för kläder på sig! Det kan vara matchande jultröjor, likadana skjortor, tomtedräkt eller varför inte pepparkaksgubbe. Dock rekommenderar jag att ni undviker stormönstrat, eller kläder med tryck. Om det är två eller fler barn som ska fotograferas tillsammans så försök tänka färgmatchning så långt det går. Beige och natur blir väldigt vackert mot det juligt röda.

Efter en vecka får ni en länk skickad till er mailadress som går till ert privata galleri. Här köper ni sedan de bildfiler ni önskar, ni kan även köpa tryckta julkort design ByLingerts. När ni laddar ner bilderna får ni dom både i högupplöst format för framkallning samt i webbformat för sociala medier.

Köp de bildfiler du önskar!

Fotografering
GRATIS
Digitala bildfil
Pris per styck
245 kr
Bokningsförfrågan
Bra att veta
Villkor
Tillval

Julkortsfotografering

Julstudio med granar, halmbalar, julklappar och härlig julstämning!
Bokningsförfrågan
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up