Formella eller lekfulla

Porträtt

Porträttfotografering kan vara klassisk, men även lekfull eller artistisk. Fotograferingen kan ske i studio eller utomhus. Bilder till CV, profilbild till sociala medier, för din portfolio eller bara för att... Vi bygger en bildbank med variation för dina specifika ändamål. Porträttfotograferingen avser fotografering av 1 person över 15 år, för barn- och familj vänligen se Barn och familj.

Porträttfotografering 15 min

1 person
CV, sociala medier etc. (för körkortsbild vv kontakta Trafikverket)
Digital bildfil som ingår
1st
495 kr

Porträttfotografering 60 min

1 person
Ett klädbyte
Digital bildfil som ingår
10st
1995 kr

Extra digital bildfil

Digital bildfil
Högupplöst och anpassad för web
95 kr
Bokningsförfrågan
Bra att veta
Villkor
Tillval
Formella porträttpaketet
Om du önskar ny profilbild till sociala medier, CV eller Linkedin så rekommenderar jag att boka in en formell porträttfotografering.
Bokningsavgift
I samband med bokningsbekräftelsen får du information kring vilket belopp och när din bokningsavgift ska vara betald. Bokningsavgiften återbetalas inte utan flyttas med till ett nytt tillfälle.
Sjukdom
Vid sjukdom bokar vi om fotograferingen till annat datum. Avgiften som du betalat vid bokningstillfället återbetalas inte utan flyttas med till ett nytt tillfälle.
Framför kameran, hur går det till?
Under fotograferingen kommer jag att hjälpa till med positioner, hållning mm. Om jag inte säger något eller ber dig göra något särskilt så är det för att jag tycker ni gör alldeles rätt! Jag kommer att prata med dig under hela fotograferingen så att du skall känna dig helt bekväma med det vi gör, bilderna ska vara avslappnade och naturliga.
Avbokningsvillkor uppdragsgivaren
Om uppdragsgivaren önskar avboka/boka om fotograferingen pga. sjukdom eller annan oförutsedd händelse bokas fotograferingstillfället om till annat datum. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av uppdraget.
Avbokningsvillkor fotografen - ej bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan utföra bokad fotografering bokas fotograferingstillfället om till annat datum.
Vid sjukdom hos fotografen - bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan närvara på utsatt datum kommer Jessica Lingerts göra sitt yttersta för att en vikarierande, kompetent fotograf utför den avtalade fotograferingen. Uppdragsgivaren får i detta fall priset för avtalat fotograferingsuppdrag (reseersättning eller extra tillval ej inkluderat) reducerat med 25%. I det fall ersättare ej kan uppbringas kommer återbetalning att ske av total inbetald summa.
Användningsrätt
Fotografen upplåter en rätt till uppdragsgivaren, att använda bilderna fritt utan några begränsningar i vare sig tid eller media. Vid användning av bild skall fotografens namn anges. Uppdragsgivaren tillåts inte att sälja bilderna vidare eller använda dem för ekonomisk vinning, ej heller låta tredje part använda bilderna för ekonomisk vinning. Fotografen tillåts att använda framställt bildmaterial i marknadsföring och som referens mot nya kunder om inget annat skriftligen avtalas.
Leverans av bilder
De presenterade bilderna är ett omsorgsfullt urval av alla bilder som tas under uppdraget. Med hänsyn till uppdragets art och omfattning uppskattas leveranstiden för bilder att bli x veckor. De högupplösta bildfilerna levereras redigerade via länk till ett privat webgalleri. Bilderna får därefter ej redigeras om eller ändras av kund utan fotografens godkännande.
Fotografens övriga ansvar
Jessica Lingerts kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget, men som ligger utanför hennes kontroll, till exempel väderförhållande, uppdragsgivarens privata angelägenheter, oförutsedda förändringar och liknande.

Framkallad förstoring

Framkallad förstoring på matt eller blankt fotopapper
21*30 cm
150 kr
30*40 cm
250 kr

Inramad tavla

Förstoring på matt fotopapper av hög kvalitét, vit eller svart passepartout med ram i vitt, svart eller trä.
Bildens storlek 21*30 cm, ramens storlek 30*40cm
500 kr
Bildens storlek 30*40 cm, ramens storlek 40*50cm
750 kr

Fotobok Standard

Fotoboken skapas med stor omsorg och kärlek med de bästa bilderna från er fotografering.
Fotobok standard 28*20cm, hårt omslag 30 sidor
950 kr

Fotobok Lyx

Handgjorda fotoböcker med linneomslag, skapade med stor omsorg och kärlek. Vackra sidor i layflatutförande vilket innebär att sidorna inte har skarvar på uppslagen. Valfri titel ingår och kan beställas i guld, silver eller vitt. Omslaget erbjuds i flera olika färger. Dessa fotoböcker kan ej beställas av privatpersoner, utan är exklusivt framtagna för fotografer.
Fotobok Lyx 20*20cm 10 uppslag
2750 kr
Fotobok Lyx 25*25cm 10 uppslag
3450 kr

En bild, en tavla

Bokningsförfrågan
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up