Lekfullt eller allvarligt för privata eller formella ändamål

Porträtt

Porträttfotografering kan vara klassisk, men även lekfull eller artistisk. Fotograferingen kan ske i studio eller utomhus. Bilder till CV, profilbild till sociala medier, för din portfolio eller bara för att... Priserna gäller för en person.
Ingår alltid
Förberedande möte/samtal
Lån av rekvisita
En fri ombokning
Mina förberedelser och planering
Min kreativitet och stora engagemang
LILLA rek för en person
30min fotografering
20st högupplösta bildfiler
1.495kr
MELLAN rek för två personer
60min fotografering
45st högupplösta bildfiler
2.495kr
STORA
90min fotografering
70st högupplösta bildfiler
1st fotobok 25*25cm
3.295kr
Bra att veta inför fotograferingen
Bokningsavgift
Bokningsavgift betalas i samband med bokningstillfället enligt instruktioner i bokningsbekräftelsen. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas inte vid avbokning.
Ombokning
En fri ombokning vid sjukdom eller oförutsedda händelser.
Klädval
Pastell och naturfärger blir väldigt fint på bild. Tänk gärna färgmatchning så långt det går. Undvik helst kläder med mycket mönster och gälla färger. Men, trots allt så är det viktigaste att du känner dig bekväm!
Vi har bokat utomhusfotografering och det är dåligt väder
Vid uselt väder, det vill säga kraftigt regn eller storm finns min studio att tillgå, alternativt bokar vi om till annat datum.
Framför kameran, hur går det till?
Under fotograferingen kommer jag att hjälpa till med positioner, hållning mm. Om jag inte säger något eller ber dig göra något särskilt så är det för att jag tycker ni gör alldeles rätt! Jag kommer att prata med dig under hela fotograferingen så att du skall känna dig helt bekväma med det vi gör, bilderna ska vara avslappnade och naturliga.
Sjukdom
Vid sjukdom bokar vi om fotograferingen till annat datum. Avgiften som du betalat vid bokningstillfället återbetalas inte utan flyttas med till ett nytt tillfälle.
Bokningsförfrågan
Libratica.dev
chevron-down
0
Kundkorgen
Kundkorgen är tomTillbaka till butiken