Ny hemsida! Välkomna att besöka slottsstudion.se
Ny hemsida! Välkomna att besöka slottsstudion.se
1-års fotografering med

Smash-the-cake

En blivande 1-åring som får en alldeles egen tårta! Vissa barn tvekar inte en sekund och hänger sig med både händer och fötter i den gräddiga skapelsen, andra barn vet inte riktigt vad dom ska göra utan närmar sig med viss försiktighet. Ibland är det till och med så att någon medföljande förälder får rycka in och visa.

Smash-the-cake sessionen börjar med att vi tar "klassiska" 1-årsporträtt, då finns det möjlighet för eventuella syskon eller hela familjen att vara med på någon bild. Under tiden ni gör ett ombyte till mer oömma kläder så dukar vi fram tårta, ballonger och andra dekorationer efter det färgtema ni har valt. Barnet får därefter ta för sig av tårtan på det sätt barnet själv önskar. Smaka, känna, kladda och leka! Efter smash-the-cake sessionen har ni tillgång till dusch.

Smash the cake - paketerbjudande! Allt detta ingår

Tårta
Dekorationer
ca 30 min porträttfotografering
ca 30 min fotografering smash the cake
Tillgång till dusch
Städning
2.695 kr
Bokningsförfrågan
Bra att veta
Villkor
Tillval
Förberedande samtal och möte
Konsultation gällande färgval mm
Klädval
Under smash-the-cake sessionen rekommenderar jag "oömma" kläder som tex en snart urväxt body eller klänning. Porträttfotograferingen sker i de kläder ni önskar, dock är det till en fördel med pastellfärgat eller ljusa färger - undvik stormönstrat.
Kladdiga kläder
Påsar för kladdiga kläder finns framtaget till er.
Dusch
Efter smash-the-cake sessionen finns tillgång till dusch
Ombyte för föräldrar
Det kan vara bra att ha ett ombyte med för er föräldrar också, du blir kladdig.....
Tårta
En liten tårta enligt ert färgval
Dekorationer
Dekorationer enligt ert färgval
Städning
Ni lämnar den kladdiga studion och duschen till mig, städning ingår
Avbokningsvillkor uppdragsgivaren
Om uppdragsgivaren önskar avboka/boka om fotograferingen pga. sjukdom eller annan oförutsedd händelse bokas fotograferingstillfället om till annat datum. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av uppdraget.
Avbokningsvillkor fotografen - ej bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan utföra bokad fotografering bokas fotograferingstillfället om till annat datum.
Vid sjukdom hos fotografen - bröllop
Om Jessica Lingerts på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris ej kan närvara på utsatt datum kommer Jessica Lingerts göra sitt yttersta för att en vikarierande, kompetent fotograf utför den avtalade fotograferingen. Uppdragsgivaren får i detta fall priset för avtalat fotograferingsuppdrag (reseersättning eller extra tillval ej inkluderat) reducerat med 25%. I det fall ersättare ej kan uppbringas kommer återbetalning att ske av total inbetald summa.
Användningsrätt
Fotografen upplåter en rätt till uppdragsgivaren, att använda bilderna fritt utan några begränsningar i vare sig tid eller media. Vid användning av bild skall fotografens namn anges. Uppdragsgivaren tillåts inte att sälja bilderna vidare eller använda dem för ekonomisk vinning, ej heller låta tredje part använda bilderna för ekonomisk vinning. Fotografen tillåts att använda framställt bildmaterial i marknadsföring och som referens mot nya kunder om inget annat skriftligen avtalas.
Leverans av bilder
De presenterade bilderna är ett omsorgsfullt urval av alla bilder som tas under uppdraget. Med hänsyn till uppdragets art och omfattning uppskattas leveranstiden för bilder att bli x veckor. De högupplösta bildfilerna levereras redigerade via länk till ett privat webgalleri. Bilderna får därefter ej redigeras om eller ändras av kund utan fotografens godkännande.
Fotografens övriga ansvar
Jessica Lingerts kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget, men som ligger utanför hennes kontroll, till exempel väderförhållande, uppdragsgivarens privata angelägenheter, oförutsedda förändringar och liknande.

Framkallad förstoring

Framkallad förstoring på matt eller blankt fotopapper
21*30 cm
150 kr
30*40 cm
250 kr

Inramad tavla

Förstoring på matt fotopapper av hög kvalitét, vit eller svart passepartout med ram i vitt, svart eller trä.
Bildens storlek 21*30 cm, ramens storlek 30*40cm
500 kr
Bildens storlek 30*40 cm, ramens storlek 40*50cm
750 kr

Fotobok Standard

Fotoboken skapas med stor omsorg och kärlek med de bästa bilderna från er fotografering.
Fotobok standard 28*20cm, hårt omslag 30 sidor
950 kr

Fotobok Lyx

Handgjorda fotoböcker med linneomslag, skapade med stor omsorg och kärlek. Vackra sidor i layflatutförande vilket innebär att sidorna inte har skarvar på uppslagen. Valfri titel ingår och kan beställas i guld, silver eller vitt. Omslaget erbjuds i flera olika färger. Dessa fotoböcker kan ej beställas av privatpersoner, utan är exklusivt framtagna för fotografer.
Fotobok Lyx 20*20cm 10 uppslag
2750 kr
Fotobok Lyx 20*20cm 20 uppslag
3450 kr

Presentkort

Ett presentkort på fotografering är en uppskattad gåva. Varför inte som 1-års present?
Bokningsförfrågan
Fotograf Jessica Lingerts
Borgeby Slottsväg 13
237 91 Borgeby
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Libratica.dev
chevron-downarrow-up