En stor dag

Student

Studenten är en milstolpe i livet som är värt att fira! Här kan ni välja om ni önskar att fotograferingen ska ske vid skolan och hemma, eller på någon annan plats. Porträttfotografering med studentmössa och utan studentmössa för bilder till CV mm.
Ingår alltid
Förberedande möte/samtal
Rekognosering av plats/platser
Min kreativitet och stora engagemang
Mina förberedelser och planering
LILLA
60min fotografering
ca 45st högupplösta bildfiler
2.495kr
MELLAN
90min fotografering
ca 70st högupplösta bildfiler
3.295kr
STORA
120min fotografering
ca 95st högupplösta bildfiler
1st fotobok 25*25cm
3.895kr
Bra att veta inför fotograferingen
Bokningsavgift
Bokningsavgift betalas i samband med bokningstillfället enligt instruktioner i bokningsbekräftelsen. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Vid ombokning flyttas bokningsavgiften med till ett nytt tillfälle.
En fri ombokning
Vid sjukdom eller oförutsedda händelser bokas fotograferingen om och bokningsavgiften flyttas med till ett nytt tillfälle.
Slutlikvid
Slutlikvid erlägges senast i samband med fotograferingstillfället om inget annat överenskommits
Rekognosering
Några veckor före studenten åker jag till skolan för att se ut lämpliga platser för fotografering
Vad händer om din kamera går sönder?
Jag använder mig alltid av två kameror. I varje kamera finns dubbla minneskort, varav det ena fungerar som direkt back up. Extra batteri packas också med. När jag kommer hem till kontoret laddar jag in bilderna i datorn och gör ytterligare en backup till en extern hårddisk.
Vad händer om du blir sjuk?
Det ska oerhört mycket till för att jag inte ska kunna utföra mitt uppdrag. Men, om jag på grund av egen eller nära anhörigs sjukdom, olycka, dödsfall eller annan allvarlig kris inte kan närvara på utsatt datum kommer jag självklart att göra mitt yttersta för att hitta en vikarierande fotograf.
Regn, storm eller hagel
Vid mycket dåligt väder finns det möjlighet till porträttfotografering i min studio på Borgeby Slott. Det kan vara bra att införskaffa fina paraplyer att ta med vid lite duggregn, paraply kan även vara användbart vid gassande sol.
Bokningsförfrågan
Libratica.dev
chevron-down
0
Kundkorgen
Kundkorgen är tomTillbaka till butiken